apps
EXPERTS
DIGITAL

Jorik Abspoel

Vice President, Head of Digital.

 

Alles begint bij een goed idee. En goede ideeën zijn er genoeg. De uitdaging zit hem erin om bij een goed idee een persoon, groep mensen of organisatie te vinden die het samen met jou een goed idee vinden, er aandacht aan willen geven zodat het idee gaat groeien, tot wasdom kan komen en zich kan ontwikkelen tot iets moois.

Dit is wat ik het liefst dagelijks doe. Samen met bedrijven, collega’s en partners werken aan nieuwe ideeën, innovaties, kansen en creaties. Het liefst met een technologisch tintje. Techniek is geen doel op zich. Je kan er wel veel leuke dingen mee doen. De uitdaging van techniek is niet het toepassen, het werkend krijgen of realiseren van iets. De uitdaging zit hem erin om de juiste waarde voor iemand of iets te creëren met die technologie. Een doelgroep te vinden die bereid is te betalen voor zo’n nieuwe technologische toepassing. En dan worden goede ideeën opeens heel snel volwassen.

Momenteel focus ik mij volledig op de vele nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden die het Internet of Things ons biedt en nog zal bieden. Schroom niet om mij hiervoor te benaderen!

 

My experience

Group Head of Digital
Mars 2017 - present

Vice President
Sept 2014 - present

Internet of Things - Practice Lead
Oct 2015 - Mars 2017

Lead Account Executive Transport and Utilities
Dec 2012 - Jan 2016

Contact
  • Jorik Abspoel
    Jorik Abspoel
    Vice President, Head of Digital
    +31 (0)6 277 46 380

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.